Magazin de vesela in Chisinau, forme de copt, seturi de vesela, tigaie grill si wok in Moldova BergHOFF

Stil, calitate și caracter ecologic – aceste trei principii reprezintă baza activității de succes a companiei BergHOFF in Chisinau. Produsele acestei companii sunt pentru cei care își doresc performanțe maxime în prepararea unor bucate gustoase și sănătoase. Ustensilele de bucătărie BergHOFF îți permit să gătești într-un mod deosebit de simplu!

 

ASORTIMENTUL

Toate produsele BergHOFF pot fi împărțite în două linii: seturi de vesela pentru casă (forme de copt, tigaie grill, tigaie wok) și veselă pentru restaurante și hoteluri. Asortimentul de produse cuprinde peste 1000 de denumiri, care acoperă pe deplin necesitățile unui specialist în ale gătitului. În același timp fiecare element este produs din materiale de încredere, testate în practică, care se deosebesc prin rezistență la diferite tipuri de acțiuni. Și oalele, și tigăile, și cuțitele din ceramică, și seturi de vesela, și orice alte accesorii pentru bucătărie de la BergHOFF sunt supuse unui control riguros privind conformitatea nu doar cu normele europene, ci și cu standardele înalte ale înșiși companiei.

Vesela in Chisinau de la BergHOFF este executată în cel puțin trei variante, pentru a se potrivi în mod ideal cu orice design de bucătărie. Există o cerere constantă de seturi de bucătărie care să creeze un stil unic în încăpere. Cu toate acestea, oricare dintre elementele unor astfel de seturi poate fi achiziționat în orice cantități, inclusiv în exemplare unice.

 

CARACTERISTICI

Produsele BergHOFF sunt renumite, întâi de toate, prin faptul că poți găti în acestea atât în stil clasic, cât și fără să folosești apă sau ulei. A doua variantă este în special apreciată de adepții alimentației sănătoase, întrucât gătind astfel, mâncarea păstrează un maximum de proprietăți nutritive. Fundul executat în mai multe straturi și construcția specială a pereților vaselor BergHOFF asigură încălzirea uniformă și menținerea îndelungată a căldurii. Unele modele îți permit să gătești până la trei feluri de mâncare concomitent.

Compania studiază în permanență necesitățile și opiniile clienților, venind cu noi soluții pentru crearea adevăratelor capodopere culinare. Asortimentul de ustensile de bucătărie standard este completat de modele calitative din bucătăriile diferitor popoare ale lumii. De exemplu, astfel de instrumente de gătit, precum tigaie WOK, tigaie gril, forme de copt și vesela din ceramică de la BergHOFF sunt înalt apreciate în întreaga lume.

Este practic imposibil să găsești o rețetă, căreia nu i-ar face față vesela BergHOFF. Funcționalitatea, practicitatea, calitatea înaltă și designul original – toate acestea compania le garantează tuturor clienților săi, care procură veselă originală BergHOFF!

Articole Noi

Error: No articles to display

Știri

Новинки Сентябрь 2022

Новинки  осень 2022 . Кастрюли с крышкой, набор досок для нарезки, с...

Новинки Июнь 2022

Новинки  лето 2022 . Комплекты ножей, сковороды, чайник, точилка, ка...

Новинки Декабрь 2021

Новинки  Декабрь 2021 . Кастрюли специальные для варочной плиты с вы...

Новинки Апрель 2021

Новинки  Апрель 2021 . Кастрюля специальная для варочной плиты с выт...

Прайс Апрель 2021 (2)

Прайс лист  Апрель 2021 .  ...

Скидки к 8 марта 2021

Скидки 15% к празднику 8 Марта... ...

Новинки Февраль 2021

Новинки  Февраль 2021 . Набор десертных вилок , эргономичные , не ск...

Новинки Ноябрь 2020

Новинки  Ноябрь 2020 : наборы контейнеров, стильные спортивные бутыл...

АКЦИЯ

АКЦИЯ, скидка 1100 лей, скидка 500 лей, предложение ограниченно ... ...

BergHOFF - magazin de vesela in Chisinau, seturi de vesela, forme de copt, tigaie grill si wok in Moldova